snö snö snööööö


Fredag kväll, blåsig och snöslaskig och hemma ensam:/ Tack och lov kommer Marängen hit och förgyller min kväll! Pyssel pyssel pyssel väntar efter en heldag i skolan. Fy vad dethär vädret kan göra en trött, jag och snaddis har packat upp julkorgar till skolans julbasar hela dagen och räknat ut priser och limmat prislappar på varenda eviga korg.. Men bara genom att köksorna hade gjort kokosbollar så gick dagen riktitgt utmärkt ändå:D


Nu måst jag komma på nått att pyssla med ikväll.. Jag tror det får bli att skära ur pumpor till trappan.. Jepp, det blir det nog. Jag fick tippset att ta tillvara på kärnorna och rosta dem i ugnen. Månne man skulle behöva prova på det...hmm hur som helst, ha en fin snöig fredag!







Gårdagens pyssel; en ljungkrans till dörren.


sinnesförvirrad onsdag med huvudet fullt av damm och små röda irriterande hackspettar om man får tro reklamen



Ja bara måsta kopier från Sandras blogg, sånt här är alltid så rolit:)
Alltså när man ska ta och bläddra genom telefonboken.

Har du kysst nummer sju? Nej, det skulle bli lite väl pinsamt att kyssa en klasskompis, speciellt som denne är en tjej.

Har du träffat nummer nio i veckan? Nej, jag tror jag såg henne på en auktion sist. Jag brukade sköta hennes barn.. 

Älskar du nummer tio? Nåja kanske int riktigt, min frissas å min relation är så ytlig ännu :)

Har nummer sexton gått i samma klass som du? Jodå, hon går där just nu faktist!

Brukar du hänga med nummer nitton? Så ofta det bara går!!:) Glenn är super!!

Gillar du nummer tjugosex? Jepp jepp, hon bor tillsammans med min bror.

Vet du om nummer trettioett har ett förhållande? Sist jag såg honom hade han det iaf.

Hur känner du nummer trettioåtta? An ji från byjin!:) Så har vi gått i samma klass genom lågstadiet. Dessutom är vi släkt

Är du intresserad av nummer fyrtiotvå? Nå nej, han är min kusins son..

Hur länge har du känt nummer fyrtionio? Jag tror mitt första minne av Kakolina är typ från dagis..vilket ju inte är såå länge sen om man ska tro på den barnsligt roliga humor vi delar♥  höhö..


The Blair Witch Project

En tisdag i Solf när man int mår riktit bra e absolut tråkig, ingen tvekan om saken. Ändå skulle jag nog inte byta ut Solf, idag känns tråkig bara bra.

Igår var jag och papps och gick i skogen, det var det bästa jag gjort på länge. Fastän det kanske bidrog lite till att ja har stegring idag.. Man glömmer verkligen bort hur underbart det kan vara när det är länge sen man sist varit där.  Vi hitta så många intressanta ställen! Åhh, Nela om du å Carre sko bo i Solf nu så sko vi helt säkert far me Marre på picnic dit som förr i vääde:D

Vi gick genom ett ställe som he fanns en hel massa vitmossa på. Perfekta stället för varm oboy å jaffakex!





Efteråt gick vi till ett litet bortglömt hus mitt ut i ingenstans, ingen väg eller ens stig gick dit. He va otroligt häftigt, möblerna stod kvar och besticken var på bordet. Tyvärr hade taket fallit in på ett ställe men det var en helt otrolig känsla. Undrar när någon senast varit där..





Jepp jepp, he händer i byjin!

Pyssel ha ja nästan inte alls hunnit med, bara en liten doftpåse med äppeldoft till köket.



Det var det, ska försök gå sov en stund nu tror ja..
kram på er

julstämmning:)

Nu ha julstämmningen kommit till Ullet's :)

Jag och en kompis ska ta och tjäna lite pengar så vi ska sälj kransar och lite andra saker på lillajulsmarknaden i stundars i november! fantastiskt smart idé eller hur:) kanske dadsan kan slit sig från jeppis den helgen och häng på med mig och marängen?

Så i söndags när det regna som värst börja ja pyssla ihop lite andra grejer som vi kanske sku kunna sälj också. För att inte behöva göra allt i sista minuten som vanligt:) Så ja fixa til lite juliga tvålar. Det blev äppel- och kaneltvål, kokos- och vaniljtvål, mandeltvål och en lite sommrigare variant med hallon- och ylangylang. Sen paketerade jag in dem i lite gammaldags papper så det blir lite mer stundarskänsla:)
Det dofta kanel och äpple i lägenheten hela helgen, därav julstämmningen..





Sen provade jag laga hjärtan att hänga i julgranen av trolldeg..vet inte ännu riktitgt hur de blir. Jag målade dem naturvita, men de är fortfarande på tork..



Vi ska nog komma på några saker till, men nu väntar först två arbeten om skyltfönster + tentläsning på snittblommor med svenska-, finska- och latinskanamnen.

ha en underbar tisdag!

RSS 2.0