nymöblerat

En helt ledig helg! Jag hade tänkt att binda lite kransar i helgen men vem vill vara utomhus när det regnar hela dagarna.. Lika bra att sitta inomhus med Daniel och kissekatterna och mysa:)

Och i fredags kom vår nya soffa, vardagsrummet har förändrats totalt. Och så har vi äntligen fått vårt allmogebord att rymmas in! Ett fynd från juthbacka marknaden, och det passade perfekt i lägenheten. Men det var inte lätt att få hem bordet, bilen var för liten och vi skulle ända hem till Solf. Tack och lov för härliga klasskamrater som lånar ut sitt garage för förvaring och snälla bröder med stort bagageutrymme som kunde ta hem bordet! Men det var det verkligen värt, bordet är min nyaste kärlek:) Känslan av att sitta vid ett gammalt, nött bord och veta att där har suttit någon helt annan med ett annat liv slår känslan av ett splitternytt bord vilken dag som helst. Tänk om man kunde få veta var bordet har varit förut och vem som har suttit vid det då.. Stolen har svärfar fixat upp och den passade riktigt riktigt bra till bordet.







Och här är nya soffan med en katt gömd bkom dynan på armstödet. Otroligt nog är det bara Elvira som vågar sova i den nya soffan. Vår stora starka tuffa frass Elmer är tyvärr livrädd för den stora farliga soffan.. Han går en stor omväg runt den och vägrar att hoppa upp i den. Tänk om man kunde förstå en frass tankar och funderingar:)





Här är våra små kissekatter då Elmer fortfarande var liten..nu är han aningen större men minst lika söt:)



Kommentarer
Postat av: snadra

Ooooooh!!! Vilken finfin soffa ni fick!! :o

Veit du, igår mårn fick ja en riktigt dåli start på dagen när vi körd förbi prisma å KÄRRING-Kerstin star å packar handelskassar i biln. Ja skreik tydligen till åv förskräckelse så Daniel hadd trodd att en bil mena kör in i oss :P :P

2008-11-09 @ 17:05:08
URL: http://mjaumuffins.blogg.se/
Postat av: ninna

Tackar:)

Oj nej stackarn!! ja lider hejlt hemskt me de, ja vejt ju hur man brukar må tå man ha sitt on:/ Tur he du had Daniel me de iaf som kan hålla handen:)

2008-11-09 @ 17:12:37
URL: http://ulletgullet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0